معرفی قابلیت جدید اینستاگرام به نام Story و تغییر تنظیمات پیش فرض آن

:: پنهان کردن استوری دیگران از نظر ::

::. روش ساخت و حذف Story .::

همانطور که میدانید در نسخه ی اخیر اینستاگرام از قابلیت جدیدی رونمایی شده که میتوانید با کمک آن وقایع و اتفاقات روزمره ی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و Story های جالب بسازید. استوری ها در واقع پست های موقتی هستند که بعد از ۲۴ ساعت بصورت خودکار از قسمت feed اینستاگرام حذف میشوند و کاربردهای مختلف و جذابی میتوانند داشته باشد. در این مقاله روش ساخت استوری و حذف و مدیریت آنها را به صورت کاملا تصویری بررسی خواهیم کرد.

.

:: برای ساخت یک Story ابتدا لازم است آخرین نسخه ی اینستاگرام را از این صفحه دانلود نمایید.

.

-پس از اجرای برنامه ، روی آیکون مشخص شده ضربه بزنید.

 

.

-در این صفحه با فشردن دایره (شماره ۱) از سوژه ی مورد نظر عکس بگیرید و یا با نگهداشتن انگشت، فیلمبرداری کنید و با کمک دکمه های بالای صفحه (شماره ۲) متن یا دست خط خود را روی تصویر حک کنید و در نهایت با فشردن دکمه ی (شماره ۳) به مرحله ی بعد بروید.

.

.

-برای تعویض سر قلم خود از سه گزینه ی بالای صفحه کمک گرفته و از پالت رنگی در پایین صفحه ، رنگ نوشته ی خود را تغییر دهید.

.

.

-روی قسمت تعیین شده ضربه بزنید و اندازه ی سرقلم خود را با تغییر مکان کشویی سمت چپ صفحه تغییر دهید.

.

.

-برای ساخت یک رنگ سفارشی و ویژه روی یکی از دایره رنگ ها نگه دارید تا پالت رنگی ظاهر گردد.

.

.

-سپس از میان طیف رنگی، رنگ دلخواهتان را انتخاب کنید.

.

.

-با گذر از این مراحل ؛ پست شما برای نمایش عمومی ارسال میشود و چنانچه بخواهید آنرا حذف نمایید باید علامت سه نقطه در پایین صفحه را انتخاب کرده و از منوی باز شده Delete را انتخاب کنید.

۱-Delete : حذف Story ساخته شده

۲-Share As Post : اشتراک گذاری Story ساخته شده بصورت پست در صفحه ی شخصی خود

۳-Save Photo : ذخیره ی تصویر یا ویدئو ی گرفته شده در گالری

۴-Story Setting : تغییر تنظیمات Story

.

.

-پس از انتخاب گزینه ی Delete به سوال زیر پاسخ دهید تا Story حذف گردد.

.

.


:: روش اضافه کردن تصاویر از گالری :

-برای اینکه بتوانید تصاویر موجود در گالری را بصورت استوری در اینستاگرام قرار دهید کافیست روی آیکون + بزنید.

.

.

-اکنون انگشت خود را به آرامی از بالای صفحه به سمت پایین بکشید و از میان تصاویری که در ۲۴ ساعت گذشته ذخیره کرده اید، تصویر دلخواهتان را انتخاب نمایید.

.

.


 

:: روش تغییر تنظیمات Story :

-شما میتوانید Story خود را از دید افراد خاصی پنهان نمایید و یا اینکه تعیین کنید چه افرادی بتوانند برای شما نظر یا دیدگاه خود را ارسال کنند.

-به دو روش میتوانید به تنظیمات Story دسترسی داشته باشید:

روش اول : از منوی قبلی (شماره ی ۴) Story Setting را انتخاب کنید.

.

.

روش دوم : وارد منوی کاربری خود شوید و از بالای صفحه روی سه نقطه بزنید.

.

.

-اکنون گزینه ی Story Settings را انتخاب نمایید.

.

.

-حال روی گزینه ی People تپ نمایید.

.

.

-اکنون میتوانید از لیست مقابل افرادی که مایل نیستید Story شما را مشاهده کنند انتخاب نمایید.

.

.

:: برای تعیین اینکه چه افرادی میتوانند برای شما پیام یا نظر خود را ارسال کنند باید از قسمت  Allow Message Replies یکی از حالت ها را انتخاب نمایید.

Everyone :  تمام افراد، اعم از فالو کنندگان و سایر اشخاص حاضر در اینستاگرام.

People You Follow : فقط افرادی که شما را دنبال می کنند و فالوورها.

Off : غیرفعال کردن گزینه ی ارسال پیغام برای تمام افراد.

.

.

-همچنین برای ذخیره ی اتوماتیک تصاویر استوری کافیست تیک گزینه ی زیر را بزنید.

.

.


:: چه تعداد از افراد Story ما را مشاهده کرده اند:

-بعد از ارسال Story ، عددی که در که کنار علامت چشم پایین صفحه درج می شود بیانگر تعداد افرادی هست که آن را مشاهده کرده اند.

-در ضمن نوار بالای همین صفحه نمایشگر حجم دانلود / آپلود شده ی تصویر و فیلم می باشد.

.

.

-با تپ کردن روی علامت چشم در پایین صفحه میتوانید Story های ارسال شده را مدیریت و یا حذف کنید.

.

instagram-stories-profile

.


:: روش مشاهده ی Story دیگران :

-در صفحه ی Home روی آیکون مشخص شده ضربه بزنید و آخرین Story های ساخته شده را مشاهده نمایید.

.

.

-چنانچه شخص مورد نظر اجازه ی نظر دهی برای شما را غیر فعال نکرده باشد می توانید برای وی پیغام بگذارید.

.

.


:: پنهان کردن استوری دیگران از دید :

-اگر به هر دلیلی مایل به تماشای استوری های شخص خاصی نیستید کافیست روی یکی از استوری های وی با کمی تاخیر لمس نمایید.

.

.

-و سپس گزینه ی دوم را انتخاب نمایید و با اینکار استوری آن شخص بصورت کمرنگ در انتهای صف استوری ها نمایش داده میشود.

.

.

-برای قابل دید کردن مجدد استوری آن شخص از انتهای لیست روی نام وی با تاخیر لمس کرده و گزینه ی دوم را انتخاب نمایید.

.

.

::.. پایان ..::
…………………………………………

استفاده از متن آموزش ها فقط با ذکر منبع اندروید سیتی بلامانع است

موفق باشید – آموزش اندروید سیتی

…………………………………………

.